BejelentésAmíg csak szeretnéd... <3

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egyszer volt, hol nem volt, élt egy szomorú kacsa aki kereste a boldogságot és a helyét a nagyvilágban. Egy szép napon elindult erőt gyűjteni magába, hogy eltudjon indulni valamilyen irányba és ne fogyjon el az energiája.Ekkor egy csodaszép, vagány fácán berobogott a képbe és ránézett a kacsára aki ettől teljesen újjászületett és megdobbant a szíve. A kacsa megszólította őt és randizni hívta. A fácán elfogadta a meghívást és érezte, hogy jó döntés volt. Sajnos a félénk kiskacsa nem szerette volna elrontani az első pillanatban a lehetőséget ezért várt a megfelelő alkalomra, hogy összeérintsék a csőrüket és szerelmét kimutassa a madárlánynak. Minden bolondságba benne voltak sokat szerették egymást és örültek amikor találkozhattak egymással. Minden pillanatot kihasználtak csak együtt legyenek. A ritka kisebb viták ellenére is a kacsa hibátlannak vélte a kapcsolatot ám egyszer hatalmas fordulat következett be az életébe. A fácán megkérdezte, hogy közösen menjenek el fészket keresni. A kacsa ekkor megijedt a kérdésen átgondolta a választ és rájött, hogy meglehet próbálni nem veszítenek vele semmit. Ekkor a vízparti faluban jött egy árvíz és megfosztotta őket a közös fészek adta lehetőségtől. A fácán ekkor a kacsában kereste a hibát aki vízparti állat és azt hitte hogy vele soha nem lehet közös fészke mert az árvíz mindíg elfogja sodorni. A kacsa mondta várjanak egy picit amikor olyan házat alakítanak ki amit nem visz el se víz se szél és könnyebben élhetnek majd benne. A fácán nem bízott ebben és szemet hunyt a sok közös élményre mindenre és útjának indította a kacsát. A fácán elkapkodott döntést hozott és bántotta a dolog, hogy egy kakas szebb és boldogabb jövőt ígért neki ám mint tudjuk a kakasok mint a Vukban is volt mindenki Marcija volt uralkodott mindenki felett és örült ha veszekednek érte a tyúkanyók:) A fácán ekkor észrevette hogy, a kacsa megbánt minden rossz tettét és szeretné folytatni az elkezdett közös életet. A fácán bizonytalanná vált nem ismeri be magának, hogy még egy ilyen hűen szerelmes gondos kiskacsát nehezen találna kerek e világon aki a fészek körüli munkákban is jártas és bármit megtesz a tökéletes jövőért. A gyenge kacsa utolsó erejével is próbálja a fácánnal tudatni, hogy tartson ki mellette, higgye el megéri. De a fácán még mindíg bizonytalan, vár és gondolkozik de nem jut egyről a kettőre. Hiába kapar szegény fenékbillegetős sárga csőrös a barna fácán nem csipog rá semmit. A mese folytatása csak a fácánon múlik.Az eddíg eltervezett jövő csak az ő döntése alapján fog változni.Eközben a kacsa szenved, szerelmét nem viszonozza senki, minden eltervezett dolog elszáll, a csodás jövő széthull. Szomorú élet vár rá, sajnos nem oda lett ahonnét kiindult, hanem sokkal-sokkal lejjebb, talán innét már soha nem segíti ki senki.
A történetnek nem feltéelen kell szomorúan végezni, a happy end mindenkinek jobb lenne...újra együtt voltak, megvalósítottak minden álmot, még több szeretet került előtérbe és rájöttek hogy meg kell becsülni a másikat. Összeházasodtak lett egy nyuszjuk akit Bogyónak neveztek el. Még máig is élnek ha meg nem halnak!


Szeretlek szerelmem! <3


Írta: Egy szerelmes kacsa
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!